Preview Mode Links will not work in preview mode

C3 Rivers - Live opnamen

Mar 31, 2014

Tijdens deze preek vertelt pastor Lyubo Petkov van C3 Bulgarije hoe wij “verder” kunnen gaan buiten de eigen kerkmuren door als de Barmhartige Samaritaan te zijn. Hij geeft zeven handvaten, zodat we nog beter kunnen helpen en evangeliseren. Dit is de tweede preek in onze “Verder weken”.


Mar 23, 2014

In deze preek geeft pastor Anne 5 praktische handvaten over hoe we open gesprekken kunnen voeren met mensen over God, door een "visser van mensen" te zijn. Eerste preek in onze "Verder weken".


Mar 16, 2014

Een boodschap van Ps Lizby Warren uit C3 Amsterdam, vertaald door onze pastor Jedidja Borkent: God verliest je nooit uit het oog. Daarom mag je leven en werken alsof je voor hem werkt, in welke situatie je je ook bevindt. Zijn wijde blik is altijd op je en zal je leiden.


Mar 9, 2014

In deze preek hoor je hoe je een crisis kunt overleven. Elke christen wordt in zijn leven geconfronteerd met diverse uitdagingen, soms zelfs een crisis of een ramp. De sleutel om zo'n test goed door te komen ligt in de voorbereiding. Ontvang de Bijbelse Survival Kit. Wat in jou zit, zal uit jou komen, en de uitkomst van...


Mar 2, 2014

Hoe kun je leven voor een Eenpersoonspubliek? Met de doop maak je de keus om bovenal God een plezier te doen en Hem te volgen boven elk ander "publiek". De doop is een definitieve keus die je verankert in je relatie met Jezus. Hoor in deze preek hoe ook jij kan leven voor een...