Preview Mode Links will not work in preview mode

C3 Rivers - Live opnamen

Dec 28, 2014

In deze eindejaarsdienst spreekt Peter Twilt over uitgestelde dromen. Jouw dromen passen niet altijd op dit moment, maar weet dat God de beste dromen heeft voor jouw leven.


Dec 28, 2014

Deze kerstavond spreekt Anne Borkent een kerstboodschap over Joy to the World. Ontdek dat je eeuwige vreugde bij Jezus vindt. 


Dec 22, 2014

Pastor Anne Borkent spreekt vandaag over het licht zijn voor weeskinderen in Moldaviƫ. Als een ster zijn. Afgelopen week is hij daar met een enthousiast team geweest. Ze zijn daar als een ster in het donker. Hoe kunnen wij vanaf nu een ster zijn; de ster die we bedoeld zijn te zijn?


Dec 14, 2014

Vandaag spreekt pastor Steve Warren (van C3 Amsterdam) over aanbidding. Aanbidding begint bij de focus op God hebben. Hoor meer van pastor Steve over dit krachtige onderwerp aan de hand van Matteus 2:1-12.


Dec 7, 2014

Vandaag de laatste preek in de serie Greatest Hits: Wat zet jij met stip op nummer 1 in je leven? Aan de hand van psalm 1 laat Pastor Anne Borkent zien dat je leven tot bloei komt wanneer jij jezelf wortelt in goede grond en op zoek gaat naar water.