Preview Mode Links will not work in preview mode

C3 Rivers - Live opnamen

Feb 24, 2019

Daniƫl Maris spreekt vandaag in de serie Connect. Grow. Build. over 'grow'. Zijn boodschap inspireert je om te blijven groeien. Hij vertelt je hoe je dit kunt doen vanuit een goede, nooit uitdrogende bron, zodat je overal waar je gaat leven brengt.


Feb 17, 2019

Ps. Anne spreekt in de tweede preek van de serie Volg de Rivier over het belang van connecten. Hij deelt hoe connectie de voorwaarde is voor groei: plant jezelf in het huis van God en leer de mensen om je heen  lief te hebben met agape-liefde: de onvoorwaardelijke liefde van God.


Feb 11, 2019

Pastor Maarten spreekt over het maken van stappen in je bestemming. Je hoeft niet in een keer in het diepe te springen, maar wandel met God in je bestemming en geef steeds meer controle over aan Hem.


Feb 10, 2019

Ps. Anne spreekt een krachtige boodschap over het zetten van de eerste stap naar jouw roeping. Hij vertelt hoe je weet waar jij voor geroepen  bent en daagt je uit om de controle los te laten om een nieuw avontuur in te stappen.


Feb 3, 2019

Ps. John Finkelde deelt vandaag met ons hoe belangrijk het is om vrijgevig te zijn. Hij geeft je inzichten hoe je je greep op geld en bezittingen los kan laten, zodat je rijk voor God kunt zijn en kan leven in Zijn voorziening.