Preview Mode Links will not work in preview mode

C3 Rivers - Live opnamen

Jul 30, 2017

Daniƫl Maris spreekt vandaag over de vrucht van de Heilige Geest. De groei van de vrucht is een proces, geen eenmalige gebeurtenis. Welke uiting van de vrucht van de Geest wil je ontwikkelen?


Jul 23, 2017

Pastor Peter Twilt spreekt vandaag over hoe je blijvend geworteld kunt blijven in Jezus en geeft praktische tips over hoe je God kunt leren vertrouwen. Zodat jij vrucht kunt dragen in jouw leven. Hoe richt jij je op Jezus?


Jul 16, 2017

Pastor Anne Borkent spreekt vandaag in de serie "Ontdek Gods wil" over geven. Het is Gods wil jou te bevrijden van afhankelijkheid van geld. Hij wil je brengen naar een leven van voorspoed en vrijgevigheid. Hoor hoe vanuit Gods Woord wordt uitgelegd hoe het werkt en waarom. 


Jul 9, 2017

Gregg Montella vertelt vandaag over zijn ervaringen met zendingswerk in MoldaviĆ« en het initiatief Heroes International. 


Jul 9, 2017

Pastor Anne Borkent spreekt vandaag over dat we Gods wil ontdekken als we in beweging komen. We gaan de wereld in we gaan door ook als het moeilijk wordt. Hoe kun jij vandaag in beweging komen?