Preview Mode Links will not work in preview mode

C3 Rivers - Live opnamen

Jan 30, 2022

Ps Maarten gaat in gesprek met ps Lucas de Vreugd van C3 Den Haag over de transformatie van de kerk die begint bij innerlijke transformatie bij elke christen zelf.


Jan 23, 2022

In het proces van transformeren als kerk geeft God ons een heldere visie: Jezus volgen met steeds meer mensen. Terwijl wij Jezus volgen zullen anderen willen hebben wat wij ervaren, en op hun beurt ook zelf Jezus gaan volgen. Wij volgen nu samen Jezus, met steeds meer mensen.  


Jan 16, 2022

Op deze visiezondag pakt Ps. Anne uit wat God heeft gezegd in de afgelopen 9 maanden. De contouren van een nieuwe manier van kerkzijn, zijn helder. Hoe gaan we dit samen vormgeven en wat wordt jouw rol? Wat zegt God? Kijk, luister en doe mee en zie God ons transformeren. 


Jan 9, 2022

Wanneer jij dromen van God ontvangt, zal Hij zorgen voor jou en het uitkomen van die droom. Pastor Naomi spreekt over hoe je kan blijven dromen op elke plek in je leven en God kan blijven vertrouwen.


Jan 2, 2022

Op de eerste zondag van dit nieuwe jaar spreekt pastor Gert over de autoriteit die wij hebben en leert hij ons om te kijken naar ons leven en wie de autoriteit over ons heeft. Hij leert ons om onze autoriteit terug te nemen en samen met God verder te gaan.