Preview Mode Links will not work in preview mode

C3 Rivers - Live opnamen

Aug 29, 2021

In dit vijfde deel van ‘Geheimen uit de Bijbel’ deelt Ps. Peter hoe we zelf geheimen uit de bijbel kunnen ontdekken door te luisteren, te zien en te spreken. Een uitdagende boodschap met praktische handvaten!


Aug 15, 2021

In dit derde deel van ‘Geheimen uit de Bijbel’ deelt Ps. Jedidja een geheim over verklarend bidden. Onze woorden hebben kracht. Vraag niet aan God om de situatie te veranderen, maar spreek zelf tot je situatie met de woorden die God al gegeven heeft!


Aug 8, 2021

In het tweede deel van ‘Geheimen uit de Bijbel’ deelt Ps. Anne een geheim over de kracht van avondmaal. Het avondmaal is geen sombere gebeurtenis maar een vreugdevol, krachtig feest! We ervaren Gods zegen daarop alleen als we het eensgezind vieren, met Jezus in het midden. 


Aug 1, 2021

In dit eerste deel van ‘Geheimen uit de Bijbel’ deelt Ps. Anne een geheim over eenheid. Gods zegen op huwelijken, relaties en kerken komt wanneer er eenheid is. Zonder eenheid kan God niet zegenen. Met eenheid kan God niet anders dán zegenen. We bereiken die eenheid in onze relaties alleen door ons op Jezus te...