Preview Mode Links will not work in preview mode

C3 Rivers - Live opnamen

Mar 31, 2019

Ps. Jenny Gilpin spreekt vandaag over hoe belangrijk de tweede adem is en hoe er soms een ruwe overgang nodig is on de van de eerste baar de volgende fase te komen. Ze bemoedigt je om God te danken voor moeilijke tijden, omdat ze van jou de persoon maken die de volgende fase van Zijn plan met jou aankan.


Mar 31, 2019

Ps. Jenny Gilpin vertelt ons hoe belangrijk het is om de uitnodiging van God te accepteren. Hij heeft een uitnodiging voor ons allemaal om het beste uit ons leven te halen. Ze helpt je door te vertellen hoe jij praktisch aan de slag kan gaan met het plan dat Hij voor jouw leven heeft. 


Mar 25, 2019

Ps. Anne spreekt vanavond in de nieuwe prekenserie 'Jesus Asks the Question' over de vragen die Jezus stelt. Hij vertelt je hoe jij praktisch aan de slag kan gaan met de uitdagende, confronterende en openbarende vragen die Jezus jou stelt en hoe deze vragen jou helpen om niet naar de omstandigheden te kijken, maar je te...


Mar 24, 2019

Ps. Anne spreekt vandaag in de nieuwe prekenserie 'Jesus Asks the Question' over de vragen die Jezus stelt. Hij vertelt je hoe jij praktisch aan de slag kan gaan met de uitdagende, confronterende en openbarende vragen die Jezus jou stelt en hoe deze vragen jou helpen om niet naar de omstandigheden te kijken, maar je te...


Mar 19, 2019

Ps. Anne spreekt in Nijmegen over Het Lego Principe. Lego is gemaakt om te connecten met boven en met onder. Net zo zijn wij geroepen om God lief te hebben en de ander als onszelf. Een inspirerende boodschap over discipelschap, liefde en verbinding.