Preview Mode Links will not work in preview mode

C3 Rivers - Live opnamen

Apr 26, 2015

Jezus is een vriend van vissers. Dit is waar pastor Anne Borkent vandaag inspirerende woorden over heeft. De eeste discipelen waren namelijk vissers. Zoals Hij een vriend was van deze eerste discipelen, zo wil Hij ook een vriend van ons zijn. Hij kiest jou! Hij wil dat je bij Hem bent, Hem vertrouwt en volgt, zodat Hij...


Apr 19, 2015

Jezus volgen is je laten dopen. Jezus werd gedoopt en werd meteen daarna getest, maar na veertig dagen kwam Hij de woestijn uit als... een overwinnaar! Volg Zijn voorbeeld en weet dat je meer dan overwinnaar bent in Jezus. Jouw doop is significant voor jouw leven en dat van anderen. Luister naar de uitdagende boodschap...


Apr 12, 2015

Luister naar de aftrap van de nieuwe prekenserie Follow. Hoe kun je Jezus volgen? Vandaag het eerste voorbeeld: Door je te laten dopen. Laat je inspireren door de praktische boodschap van pastor Anne Borkent. 


Apr 10, 2015

De Paasdienst was geweldig! Daarom kun je nog een keer nagenieten van de inspirerende woorden van pastor Oleg. Speciaal hier een verkorte versie van onze Paasdienst.


Apr 5, 2015

Begin je Pasen goed met een enthousiaste pastor Oleg Reutki uit Moldaviƫ. Hij vertelt onder andere dat voor Jezus 'geen brug te ver' was om jouw hart te bereiken.