Preview Mode Links will not work in preview mode

C3 Rivers - Live opnamen

Jun 27, 2021

In dit derde deel van ‘Vertel Het Door’ deelt Ps. Anne dat jij geroepen bent voor een bestemming die groter is dan jezelf. Jezus wil van jou een visser van mensen maken. Ontdek vandaag welke mensen jij kunt bereiken en hoe je kunt groeien in het ‘vissen’ van mensen voor Jezus. 


Jun 20, 2021

In dit tweede deel van ‘Vertel Het Door’ deelt Ps. Anne dat we door schaamte kunnen heen breken om het evangelie te delen. De kracht van Gods redding zit in het evangelie zelf, niet in degene die het deelt! Een nieuwe preek voor jouw beste leven. 


Jun 13, 2021

In dit eerste deel van de serie Vertel Het Door deelt Ps. Anne met ons hoe we meer mensen voor Jezus kunnen bereiken door de kracht van ons getuigenis. En wist je dat jouw getuigenis niet alleen anderen bij God brengt, het houdt jezelf ook dichterbij de Vader. Een krachtige boodschap voor je beste leven.


Jun 6, 2021

We gaan verder in onze serie: Welcome to the future. Ps Brenda spreekt over het hartsverlangen wat God in ieder van ons heeft gelegd. Met Hannah als inspirerend voorbeeld uit de Bijbel ontvangen we passie en handvaten om hiermee aan de slag te gaan!