Preview Mode Links will not work in preview mode

C3 Rivers - Live opnamen

Jan 29, 2019

Ps. Anne spreekt in dit tweede deel van de serie 'Het Eerste Voor De Beste' over de vraag of je God of geld dient. Ze daagt je uit om eerlijk naar jezelf te kijken en helpt je praktische stappen te zetten naar een vol leven in de voorziening van God en het dienen van hem in plaats van geld.


Jan 27, 2019

Ps. Jedidja spreekt in dit tweede deel van de serie 'Het Eerste Voor De Beste' over de vraag of je God of geld dient. Ze daagt je uit om eerlijk naar jezelf te kijken en helpt je praktische stappen te zetten naar een vol leven in de voorziening van God en het dienen van hem in plaats van geld.


Jan 20, 2019

In deze eerste preek van de nieuwe serie 'Het Eerste Voor De Beste' spreekt ps. Anne over het centraal zetten van God in je leven. We horen hoe wij God op de eerste plaats kunnen zetten zodat alle andere dingen vanzelf op hun plaats vallen.


Jan 18, 2019

Klaas van Denderen spreekt over Gods roeping op jouw leven, die onherroepelijk is. Wat er ook op jouw pad komt om je af te leiden van jouw roeping, jij kan kiezen om jouw blik op Gods mogelijkheden te houden in plaats van de onmogelijkheden om je heen.


Jan 13, 2019

Klaas van Denderen deelde vandaag zijn profetische inzichten met ons en deelde een boodschap over het vasthouden aan de droom die God voor jouw leven heeft. Hij vertelt ons om niet op te geven als onze realiteit die dromen lijkt tegen te spreken, maar leert ons hoe je kunt vertrouwen op Gods realiteit, om door te zetten...