Preview Mode Links will not work in preview mode

C3 Rivers - Live opnamen

Nov 30, 2014

Vandaag spreekt Kristel van den Bos over 'the land of the living'. Zij neemt ons mee naar Psalm 27 en stelt de vraag: waar zoek jij je veiligheid? Ben je net als David in Psalm 27, die zijn veiligheid zocht bij God?


Nov 23, 2014

We zitten nog steeds in de serie Greatest Hits waar we de psalmen induiken. Pastor Anne Borkent vertelt ons vandaag hoe je psalm 40 uitpakt. Een 'wachtpsalm' van David. Waar wacht je op en wat doe je tijdens het wachten?


Nov 16, 2014

In de tweede preek van de serie Greatest Hits legt pastor Anne Borkent uit dat er twee soorten 'zoeken' en 'vinden' zijn: God vinden en het zoeken naar meer van God. Vandaag neemt pastor Anne ons mee naar 'meer van God' aan de hand van psalm 63.


Nov 9, 2014

Vandaag begint pastor Lucas de Vreugd van C3 Den Haag de nieuwe serie Greatest Hits. We bladeren de komende weken door de psalmen. Pastor Lucas laat ons aan de hand van psalm 139 zien dat jij en ik Gods bedoelde design zijn. Design dat werkt. 


Nov 2, 2014

In de laatste preek van de serie Grote Dingen Die Klein Beginnen vertelt pastor Anne aan de hand van twee praktische punten wat er voor nodig is om buitengewoon grote dingen te bereiken. Ook is het Vision Builders Zondag, de dag waarop wij toezeggingen doen voor ons bouwfonds. We horen daarom van twee stellen waarom zij...