Preview Mode Links will not work in preview mode

C3 Rivers - Live opnamen

Oct 26, 2014

In de prekenserie Grote Dingen Die Klein Beginnen vertelt Pastor Anne vandaag hoe je (de macht van) geld kan inzetten voor Gods Koninkrijk. Aan de hand van Lucas 16:1-13 neemt hij je mee naar 'meester worden over je geld', daardoor (meer) kunnen geven en vervolgens naar de plek van jouw roeping.


Oct 19, 2014

In de tweede preek in de serie 'Grote Dingen Die Klein Beginnen', spreekt pastor Anne over God leren vertrouwen voor je dagelijks brood. Door o.a. het beste en het eerste deel van je financiën te geven. Ook al lijkt het voor ons als mensen onmogelijk om tienden te geven of onmogelijk dat God iets met een deel van onze...


Oct 12, 2014

We staan aan de start van onze Vision Builders weken en pastor Anne Borkent vertelt in deze eerste preek van onze nieuwe prekenserie dat grote dingen klein beginnen. Hoe kun jij groeien? In deze preek krijg je dat te horen aan de hand van één heldere gedachte.


Oct 5, 2014

Pastor Pat en Amanda Antcliff vertellen ons vandaag hoe je sterke relaties bouwt. Met hun jarenlange ervaring en kennis geven ze vier praktische vaardigheden om in je dagelijkse leven sterke relaties te bouwen.