Preview Mode Links will not work in preview mode

C3 Rivers - Live opnamen

Oct 30, 2022

Pastor Maarten spreekt in het eerste deel in de Vision Builders serie over hoe we Jezus' licht kunnen reflecteren in de wereld om ons heen. Vision Builders is ons 'visiefonds' waarmee we al jaren sparen voor een eigen gebouw en om projecten in binnen- en buitenland ondersteunen.


Oct 23, 2022

In deze preek gaat Ps. Marijke door met de serie: De kerk die wij zien, de kerk die wij zijn. Een gezonde kerk bestaat uit gezonde individuen. Laat je inspireren om op jouw gezondheid te reflecteren en hoe je deze kunt verbeteren.


Oct 16, 2022

In deze preek gaat Ps. Peter door met de serie: De kerk die wij zien, de kerk die wij zijn. Hoe vaak at Jezus niet met mensen?! De kerk die wij willen zijn eet samen en deelt het leven. Wat kunnen wij leren van de manier waarop Jezus gesprekken met mensen voerde tijdens het eten?


Oct 9, 2022

Deze zondag twee sprekers! Lennart en Johan spreken beiden over hoe zij de kerk zien. Laat je inspireren door een frisse invalshoek over de kerk.


Oct 2, 2022

In deze preek gaat Ps. Peter door met de serie: De kerk die wij zien, de kerk die wij zijn. We mogen een keuze maken om vervolgens bekrachtigd te worden door de Heilige Geest. Hoe bewegen we in die kracht?